2018. április archívum

Megismerhettétek, hogy mimódon lehet helyreállítani, de a sült galamb nem repül a szájatokba, ezt remélem értitek. Már felismertétek azt, hogy kapcsolódni kellene a lelkitársatokhoz, de míg saját magatokban nem vagytok képesek megbízni, addig nem ajánlom, mert vádolni sokkal könnyebb, mint szemtől-szembe állván egymást segíteni, kitölteni azokat a hézagokat, melyek a múltatokban történt támadó meggondolatlan események következménye. Lehet mondani, hogy nem, de kérdem van tagadni, ami úgyis kézenfekvő. Van nem venni tudomást róla, ahogyan teszi a lelkitársam, mert egyszerűbb megtámadni azokat, akiket neki kellene segítenie, s lehetne folytatni. Most lehethogy szükségtek lenne egy tesztre, de a születésnapomig erre ne kérjetek, mert mindenkinek másképpen a legkönnyebb, viszont erre csak később jövünk rá. Egyikünk sem különb, mindannyian megsebzettek vagyunk, kérdem melyiktek képes megmosni a lelkitársának a lábát már először, csókjaival elhalmozva sírni vele, átölelve egymást annyira, hogy ne az legyen a kérdés, hogy mégis mit talál benned a lelkitársad hibát. Aztán még annyira sem vetekszik egyik-másikotok, hogy a legfontosabbat megtegye a lelkitársa érdekében, mert úgy gondolja, majd a segítő közreműködésemmel, a másik megteszi azt, amit neki is meg kellene tennie. Lehethogy durván írtam meg, aki érti, az felfogta, hogy a bizalmatlanság úgy szüntethető meg, ha megteszi azt, amit oly sokszor elmondtam annyi hasonló cipóben járó embernek, csak úgy de ez idő kérdése, valaki azért nem teszi meg, mert mit fog gondolni róla a lelkitársa, ha úgy tesz, előbb-utóbb egyikünk sem kerülheti el, ha a lelkitársunkkal közös egységben, szentségekkel megerősített házasságban szeretnénk élni, amíg létezhetünk Földkerekségen.

a

Kértétek, hogy beszéljek az egyrészesekről, a legőszintébb csatlakozás, de a legtöbb sebhelyet felszakítja, anno én ezt kértem a lelkitársamtól, még a szinösszeállítást is megismerhette, de valami mást is elmondtam neki, aminek még Angyalföldön, Búcsúszentlászlón, Devecserben, Győrben, Keszthelyen, Kunszentmártonban, Miskolcon, Veszprémben bizonyára isszák miatta a levét. Van még bizonyára több település is, de ezek szenvednek ma is csak azért, mert annyira megbíztam, olyat mondtam el MSN-en a lelkitársamnak, amit csak akkor tehettem volna, ha személyesen szemtől-szemben, úgyhogy kérlek mindannyiótokat, ha valami olyanról fogalmatok van, amit képesek ellenetek felhasználni, azt ne írjátok meg levélben mindaddig amíg senki nem képes közétek állni. Mégis mit lehet megírni? Mint értesülhettetek róla a magas szint az irányadó, azt megtehetitek, hogy leírjátok mit vegyen magára a lelkitársad, milyen sorrendben, ehhez pedig csak annyi kell, hogy ismerjétek azt az időjárási viszonyt, ahol ő azon a napon tartózkodik. Még talán annyi, minél részletesebb annál őszintébb, de annál könnyen sebezhetőbb. Nem részletezem, hanem ha minél előbb el akartok onnan kerülni, ahol vagytok akkor http://kepkezelo.com/images/ozweyh4mysc4voh8thf.jpg
(A kép illusztrációs célt szolgál, nem a modellt kell nézni, s annak a múltját, hanem azt ahogyan hasonfekszik az ágyon, na most kezdjétek először az ágyon így, annyi különbséggel a két kezeteket nyújtsátok ki, ahogyan Szabadító Urunkat megfeszítették, s ha ott képesek voltatok 15-16 óra között engesztelve imádkozni, akkor egy idő után képesek lesztek a padlón is megtenni, csak azért, hogy a másik feletek is megtehesse, s közelebb kerülhessen hozzád, a lelkitársához. Támadásoknak lesztek kitéve, de ha egyre sűrűbben alkalmazzátok akkor arról a helyről biztosan elkerültök, ha a Nagy Figyelmeztetéskor nem ott kell lennetek.)
http://kepkezelo.com/images/tiafy85epuvpstn4vqpj.png

Akik e védtelen kis életben Krisztust fogadják be, azokról igy vélekedik Szent János evangélista: “… akik befogadtak, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, …, akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem a férfi akaratábol, hanem Istentől születtek.” (Jn 1,12-13)

Igérettétel:
Szentséges Szűz, Istenanya, Mária, Isten összes angyalai es szentjei, a meg nem született magzatok vedelmében való segitségnyújtás vágyától vezetve elhatároztam, es igérem, hogy …(dátum)-tól kezdődően, lélekben örökbe fogadok egy gyermeket, akinek nevét egyedül Isten ismeri. Kilenc hónapon át mindennap imádkozom élete megmentéséért, valamint azért, hogy születése után törvényes, szép es tiszta életet élhessen. Imádságaim e szándékra a következők lesznek: egy tized rózsafüzér, önkéntes felajánlásom (tetszés szerint) és a következő napi ima:

Uram, Jézus! Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült a világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születésed után gondoskodott Rólad, kérlek Téged annak a meg nem született gyermeknek az érdekében, akit lélekben örökbe fogadtam, és akit a halál veszélye fenyeget. Kérlek, adj szüleinek szeretetet, bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, amelyet Te magad rendeltél számára. Ámen.

a

Címben minden benne találtatik, a térdnadrágnál rövidebbet egyik apaférj jelölt se vegyen magára, ha feleséganyai párja konkrétan megértette az előző bejegyzésben leírtakat. A lelkitársamnak voltak húzásai, nektek hölgyek ne legyen, se alulról vágott, ezeket jobb kerülni a békesség kedvében. Sokan lesznek akik, emiatt támadni fognak benneteket. Olyan személyek általában akiknek gallyra ment a házasságuk, vagy látszatházasságban élnek. Nem kell tőlük megijedni, csak a másik feletek reakciójára kell figyelni, mivel valószínűleg Ő is fel fogja tenni ezt: (Ismeri Ön (lelkitársának neve) vagy amelyiknek még mélyebb a kicsengése Ismer egy (lelkitársának neve)) Mi a jó válasz: Igen, én vagyok! , de sajnos kevesek képesek ezt megtenni, mert könnyebb kételkedni saját magában. Mégis mi okozza ezt a bizalmatlanságot? Egyrészt, a legjobbat akarja adni, s azt gondolja a fél, hogy az abból áll, hogy minden mindig rendezett, de ezzel tulajdonképpen saját magát tagadja meg. Hogyan lehet ellene védekezni? Egyszerűen fogadd meg, hogy amit elveszel oda teszed vissza… Meglehet ez is képtelenségnek tünik, pedig működik mert már sokan képesek voltak felismerni a lehetőséget, s kaptak rajta. Mégis még mi miatt alakul ki bizalmatlanság, hát kérlek szépen a múltatokban egymás ellen elkövetett tudatos cselekedetek miatt. Melyek ezek, legszívesebben azt mondanám kérdezzétek meg a lelkitársamat, ő ennek a nagy ismerője, de amelyekről tudok azt megosztom veletek, s kívánom ne essetek bele abba a hibába, amelybe a lelkitársamat annyian belerángatták. Mégis melyek ezek? Hibák, amelyeket nem vesztek észre, mert hát a környezetetekben is ilyet sokszor láttok, de azt nem látjátok, hogy évek múltán hová fajulnak azok az apró-cseprő villantások. Mégis hogyan lehet ezeket hibás beidegződéseket kiküszöbölni, egyszerűen annyit kell, hogy minden figyelmességet teljesen az egységtekre áldoztok. Egy példa, ott vagy vele, filmet néztek, tudod, hogy mi következik, olyan rész amelyben tulajdonképpen megtámadják a kapcsolatotokat, kapcsold ki a csőt, s legalább öleld át a lelkitársadat. Lehethogy a filmet nem nézitek meg, de közelebb kerültök még jobban egymáshoz. Ha mégis a filmet tovább akarjátok nézni, beszéljétek meg egymás között, hogy mégis miért akarjátok azt a világias dolgot a lelketek lerombolására használni. Szerintem ezek után, már a többség nem fogja azt a filmet megtekinteni. Mégis miért rombolnak a filmek, azért amit a világias szemléletetekkel nem vettetek észre, azt a lelki szemeitekkel már látjátok, s undorodtok múltatoktól, s ekkor minden felesleges időtöket a lelkitársi egység beteljesítésére áldoztok fel, melyben mindkét fél egyenlő, s felettük a Szentháromság. Uram! Adj nekem erőt, hogy duplán szerethessek mindazok helyett, akik Téged nem szeretnek eléggé; hogy duplán hűséges legyek Hozzád mindazok helyett, akik megszegték a Hozzád való hűséget; hogy szívesen hordozzam Utánad azokért is a keresztet, akik eldobták azt. Ámen.

a

Először is jó lenne, ha megismerhetné minden férfi fél azt az aljas módot ahogyan a lelkitársaik maguk helyett a barátnőiket küldik szemlézni. Nagyon rossz, de a hűtlenséget ezzel nem lehet megismerni, mivel az sajnos bennünk van, ha a másik fél ráutal. Én sem vagyok a helyzet magaslatán, amikor valakiknek összeáll az egysége, de tudomásul veszem inkább kerülöm a kényes helyzeteket, persze ezek miatt ez a klikk, mely már az óvodáskorúktól barátnők, annyi s annyi mindent kijátszik, mert könnyebb vádolni a másikat, mint személyesen szemtől-szemben szépen megbeszélni mindent. Hogy már mikor készülnek reá, az teljesen mindegy, mivel kikényszerítik, hogy a férfi lelkitársuk kételkedjen benne. Sajnos eszközölhető ez is, de mint mondtam, bizonyos helyzeteket, amelyek régi sebeket borítanának a nyakamba, hanyagolom, s ezt aki nem képes megérteni, annak haját hiába fésülném, sőt még körbe is tehetnénk, hogy egymás haját megfésüljék teljes átéléssel, mert nem fog egyiknek sem menni, mivel ehhez kellene a lelkitársam, így újra fel fogjuk építeni, akik már rászánják magukat a lelkitársukkal személyesen kapcsolódásra, azokat szépen megkérem továbbra is használják ezt a lehetőséget, mindaddig amíg a teljes klikk tagjai nem képesek a házasság szent köteléke által élni hűségben odaadó őszinte szeretve szeretetben. Mondtam megtehetném, hogy leellenőrzöm, hogy a hölgy felek beszerezték már a tornadresszet, s milyet szereztek be, de ha értenék a lelkitársukat teljesen akkor azzal nem vádolnának, hogy miattam, mert, … Nem lennének képesek vádolni, de akkor hölgyeim, kétes fehérnemű (amivel sokakat megbolondítottatok) a tornadressz alá, rá pedig egy kombiné (nem érdekel melyiktek hol szerzi be, egy a lényeg a felső combotok közepéig érjen) , itt megjegyzem férfi felek, alaposan írjátok meg a lelkitársatoknak, mely betegségeket lehet elkerülni a másik feleteknek, ha így tesz. Legalább 22-öt írjatok, a lelkitársam csak 16-ot kérne, tehát aki szorgalmasan akar kapcsolódni, akár még 38-at is összegyűjthet. Akkor most ha már a férfi feleknél vagyunk, nektek atléta vagy poló, rá pedig egy ing vagy esetleg polóing. Az atléta hosszának takarni kell az alsót, a polótoknak pedig ugyanúgy a felső combotok közepéig kell érnie. Meglátjuk melyik csinálja, bármikor feltünhetek, bárkit küldhetek, hogy tényleg ezt csináljátok a lelkitársi egységtek érdekében. Ha már ezzel megvagytok, hölgyeknek ajánlatos a zárt blúz, vagy blézer, esetleg még egy garbó. Férfiaknak pedig ajánlatos magas nyakú pulóver. Mint tudjátok vannak kötelezettségeim, s ha megcsúszok, akkor máshol is megcsúszok, akinek ez nem tetszik az keressen magának más segítő közreműködő segítséget. Azt meg nem szeretném hallani, hogy majd mi elhozzuk a lelkitársamat, mert erőszakkal úgysem fog érkezni, erőnek-erejével pedig kapcsolódásnál sírni foguk, s minden amibe belekezdtem pihentetve lesz, mert dr.Nagy Krisztina vádaskodásával ezt már nagyon szépen elérte.


Legutóbbi bejegyzések
Legutóbbi hozzászólások
    Kategória