Kértétek, hogy beszéljek az egyrészesekről, a legőszintébb csatlakozás, de a legtöbb sebhelyet felszakítja, anno én ezt kértem a lelkitársamtól, még a szinösszeállítást is megismerhette, de valami mást is elmondtam neki, aminek még Angyalföldön, Búcsúszentlászlón, Devecserben, Győrben, Keszthelyen, Kunszentmártonban, Miskolcon, Veszprémben bizonyára isszák miatta a levét. Van még bizonyára több település is, de ezek szenvednek ma is csak azért, mert annyira megbíztam, olyat mondtam el MSN-en a lelkitársamnak, amit csak akkor tehettem volna, ha személyesen szemtől-szemben, úgyhogy kérlek mindannyiótokat, ha valami olyanról fogalmatok van, amit képesek ellenetek felhasználni, azt ne írjátok meg levélben mindaddig amíg senki nem képes közétek állni. Mégis mit lehet megírni? Mint értesülhettetek róla a magas szint az irányadó, azt megtehetitek, hogy leírjátok mit vegyen magára a lelkitársad, milyen sorrendben, ehhez pedig csak annyi kell, hogy ismerjétek azt az időjárási viszonyt, ahol ő azon a napon tartózkodik. Még talán annyi, minél részletesebb annál őszintébb, de annál könnyen sebezhetőbb. Nem részletezem, hanem ha minél előbb el akartok onnan kerülni, ahol vagytok akkor http://kepkezelo.com/images/ozweyh4mysc4voh8thf.jpg
(A kép illusztrációs célt szolgál, nem a modellt kell nézni, s annak a múltját, hanem azt ahogyan hasonfekszik az ágyon, na most kezdjétek először az ágyon így, annyi különbséggel a két kezeteket nyújtsátok ki, ahogyan Szabadító Urunkat megfeszítették, s ha ott képesek voltatok 15-16 óra között engesztelve imádkozni, akkor egy idő után képesek lesztek a padlón is megtenni, csak azért, hogy a másik feletek is megtehesse, s közelebb kerülhessen hozzád, a lelkitársához. Támadásoknak lesztek kitéve, de ha egyre sűrűbben alkalmazzátok akkor arról a helyről biztosan elkerültök, ha a Nagy Figyelmeztetéskor nem ott kell lennetek.)
http://kepkezelo.com/images/tiafy85epuvpstn4vqpj.png

Akik e védtelen kis életben Krisztust fogadják be, azokról igy vélekedik Szent János evangélista: “… akik befogadtak, azoknak hatalmat adott, hogy Isten gyermekei legyenek. Azoknak, …, akik nem a vérnek vagy a testnek a vágyából s nem a férfi akaratábol, hanem Istentől születtek.” (Jn 1,12-13)

Igérettétel:
Szentséges Szűz, Istenanya, Mária, Isten összes angyalai es szentjei, a meg nem született magzatok vedelmében való segitségnyújtás vágyától vezetve elhatároztam, es igérem, hogy …(dátum)-tól kezdődően, lélekben örökbe fogadok egy gyermeket, akinek nevét egyedül Isten ismeri. Kilenc hónapon át mindennap imádkozom élete megmentéséért, valamint azért, hogy születése után törvényes, szép es tiszta életet élhessen. Imádságaim e szándékra a következők lesznek: egy tized rózsafüzér, önkéntes felajánlásom (tetszés szerint) és a következő napi ima:

Uram, Jézus! Édesanyád, Mária közbenjárására, aki szeretettel szült a világra Téged, valamint Szent Józsefnek, a bizalom emberének közbenjárására, aki születésed után gondoskodott Rólad, kérlek Téged annak a meg nem született gyermeknek az érdekében, akit lélekben örökbe fogadtam, és akit a halál veszélye fenyeget. Kérlek, adj szüleinek szeretetet, bátorságot, hogy meghagyják gyermekük életét, amelyet Te magad rendeltél számára. Ámen.

a

Hozzászólások lezárása.


Legutóbbi bejegyzések
Legutóbbi hozzászólások
    Kategória